Open menu
18-07-2022

Primera jornada de treball del projecte NAUT-EC: anàlisi del potencial de circularitat a les empreses del sector nàutic.

El Barcelona Clúster Nàutic i el TecnoCampus de Mataró (UPC) han celebrat la primera sessió de treball del projecte NAU-TEC amb els socis del Clúster. Aquesta primera jornada ha servit per presentar la potencialitat de l’economia circular al sector nàutic.

NAU-TEC és un projecte que permet identificar les potencialitats de l’economia circular al sector i, amb la col.laboració dels socis del Clúster, validar i fixar les principals línies estratègiques de l’economia circular en aquest sector. Finalment, aquest projecte també té l’objectiu de dinamitzar i sensibilitzar sobre la circularitat en el propi sector.

 

Segons Sònia Llorens, directora de la càtedra d’economia circular del TecnoCampus de Mataró “l’economia circular és una palanca de transformació que, combinada amb la innovació i la indústria 4.0, permetran al sector nàutic ser més resilients”.

El director general del Clúster, Andor Serra, recalca que “aquesta jornada ens ha de permetre acostar l’economia circular als nostres socis i que puguin aplicar-la en els seus projectes”.

Podeu descarregar-vos el contingut de la jornada aquí.

 

NOTÍCIES

25-10-2022

El Barcelona Clúster Nàutic aposta per l’economia blava, la innovació i l’America’s Cup al Saló Nàutic 2022.

Sota el títol “El Mar és el Cel” s’ha celebrat enguany una nova edició del Saló Nàutic, organitzat per Fira de Barcelona, sòcia del Clúster.

Aquest any…[+]

16-09-2022

Barcelona Clúster Nàutic col·labora amb BlueUp, el primer programa d’emprenedoria per a projectes d’Economia Blava.

El programa de Barcelona Activa BlueUp té per objectiu donar suport a la creació i creixement d’empreses que formen part del sector de l’Economia Blava de la ciutat: el sector…[+]

22-07-2022

El Barcelona Clúster Nàutic ajudarà als seus socis a accedir als Fons Next Generation.

A principis d'any, des del Barcelona Clúster Nàutic es va veure l'oportunitat de poder accedir a les convocatòries d'ajudes a través dels fons NextGeneration via el Ministeri d'Indústria, Comerç i…[+]

Barcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic

Utilitzem cookies per a oferir un servei de gran utilitat i avaluar el rendiment del mateix amb la finalitat de millorar la teva experiència com a usuari. En fer clic a “Acceptar i continuar navegant”, acceptes l'ús de totes les cookies. Si desitges més informació fent clic en “Més informació”, consulta la nostra política de privacitat.