Open menu
31-05-2022

El Barcelona Clúster Nàutic suma esforços amb el programa SWITCHMED, el projecte modular Med BlueFASMA i la comunitat MED BLUE GROWTH per fomentar l’Economia Circular al Mediterrani.

El passat dia 10 de maig, els tres projectes de cooperació de la mediterrània van organitzar a Barcelona un event híbrid per promoure i identificar reptes de l’economia circular, un àmbit emergent de l’Economia Blava. L'acte va ser servir per donar a conèixer un informe de la integració de l'Economia Circular als sectors de l'Economia Blava a la Mediterrània.

Des del Barcelona Clúster Nàutic hi varem participar a través del projecte NAUT-EC, amb la participació de l’Ariadna Benet. 

NAUT-EC és l’estudi que el Clúster està elaborant amb el TecnoCampus de Mataró per definir el llibre blanc de l’economia circular del sector nàutic.

Més informació:

https://blue-growth.interreg-med.eu/no-cache/news-events/news/detail/actualites/no-green-without-blue-switchmed-bluefasma-and-blue-growth-community-join-forces-to-promote-the-b/

https://switchmed.eu/news/blue-circular-economy-mediterranean/

 

NOTÍCIES

23-06-2022

L’Assemblea del Barcelona Clúster Nàutic ha acordat aquesta setmana nomenar Marcelo Penna nou president de l’entitat.

Penna és soci fundador del Clúster, arquitecte naval i constructor des del 1984. S’ha especialitzat en la innovació i el disseny de vaixells de propulsió elèctrica i electrificació de flotes.

13-06-2022

Entrevista a Jordi Puig nou president del RCNB

Jordi Puig Alsina (Barcelona, ​​1970) és el nou president del Reial Club Nàutic de Barcelona (RCNB). La seva relació amb el mar i la nàutica forma part de la seva…[+]

31-05-2022

El Barcelona Clúster Nàutic suma esforços amb el programa SWITCHMED, el projecte modular Med BlueFASMA i la comunitat MED BLUE GROWTH per fomentar l’Economia Circular al Mediterrani.

El passat dia 10 de maig, els tres projectes de cooperació de la mediterrània van organitzar a Barcelona un event híbrid per promoure i identificar reptes de l’economia circular, un…[+]

Barcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic

Utilitzem cookies per a oferir un servei de gran utilitat i avaluar el rendiment del mateix amb la finalitat de millorar la teva experiència com a usuari. En fer clic a “Acceptar i continuar navegant”, acceptes l'ús de totes les cookies. Si desitges més informació fent clic en “Més informació”, consulta la nostra política de privacitat.