Open menu
26-06-2020

Campanya #SentirElMar

El Barcelona Clúster Nàutic ha llançat la campanya #SentirElMar, per promocionar de cara a aquest estiu les vacances nàutiques.

El xàrter, les activitats nàutiques, els casals de vela per a infants... El mar ofereix aquest estiu vacances segures, sense aglomeracions, a l'aire lliure, a prop de casa, en família o amb amics, divertides i actives.

Al directori de membres del Barcelona Clúster Nàutic trobareu tot un seguit d'empreses de xàrter i activitats nàutiques, així com clubs nàutics i marítims, 100% recomanables per poder gaudir aquest estiu i sentir el mar.

La campanya es porta a terme a xarxes socials i inclou diversos vídeos dels propis membres del Clúster, a més d’un vídeo principal de campanya creat pel propi Clúster i que es pot visionar aquí.

NOTÍCIES

08-10-2020

Cas d’èxit de col·laboració entre la Cambra, el Clúster i els socis

El soci del Barcelona Clúster Nàutic Seastainable Ventures presentarà la sol·licitud per obtenir la patent a nivell europeu d’un corall modular artificial que permetrà millorar la vida de l’ecosistema marí…[+]

24-07-2020

Assemblea online

L’assemblea general de socis del Barcelona Clúster Nàutic s’ha celebrat en format online amb molt bones dades de participació, una mica més d’un terç dels associats, els quals han aprovat…[+]

26-06-2020

Campanya #SentirElMar

El Barcelona Clúster Nàutic ha llançat la campanya #SentirElMar, per promocionar de cara a aquest estiu les vacances nàutiques.

ACCÉS A L'ÀREA PRIVADA

CONTACTE

info@barcelonaclusternautic.com

BORSA DE TREBALL

CURSOS I FORMACIÓ

LINKS D'INTERÉSBarcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic