Open menu
27-03-2020

El Clúster, canalitzant preocupacions del sector davant l’administració

Des del Barcelona Clúster Nàutic, esperem que tota la família nàutica estigueu bé. La prioritat en aquests moments és la salut, i el drama és el que estan patint moltes famílies, que estan perdent éssers estimats. Aquesta és la tragèdia de la pandèmia de la Covid-19. La resta… segurament tindrà solució, i des del Clúster treballem perquè sigui possible.

Estem vivint i vindran temps durs per a totes les empreses, i especialment per a aquelles relacionades amb el sector turístic, com sou molts dels socis i sòcies del Clúster. Però, ara més que mai, cal que estiguem junts i ser positius. La crisi sanitària, social i econòmica derivada de la pandèmia de la Covid-19 és una oportunitat per reformular el sistema, per prioritzar el que és realment important, per passar temps amb les persones estimades (i valorar-ho realment). Pot ser ens podem plantejar noves formes d’organització del treball, on la conciliació familiar i la corresponsabilitat prenguin força per avançar cap a societats més justes i igualitàries. Des del Clúster, tenim l’esperança de què ens en sortirem, i ho farem amb més força i nous valors.

Per fer front a les adversitats econòmiques, el Barcelona Clúster Nàutic està al costat de tots vosaltres. Junts contra la crisi i la incertesa. Per això, us convidem a què ens feu arribar les vostres inquietuds, les vostres problemàtiques, per canalitzar-les totes juntes davant de l’administració, per a la qual cosa estem també en contacte i consolidant aliances amb altres organismes i associacions del sector.

Al Clúster estem treballant des de casa i mantenim actius tots els nostres canals de comunicació. Podeu trucar al president, Toni Tió, o enviar-nos els vostres comentaris i suggeriments a través de correu.

Molts ànims a tots. Ens en sortirem. Quedeu-vos a casa, cuideu-vos i protegiu-vos, a vosaltres mateixos i als vostres éssers estimats. Salut, paciència i esperança.

AGENDA

08-10-2020

SUPERYACHT TECHNOLOGY CONFERENCE

Superyacht Technology Conference reunirà a Barcelona a les empreses líders en tecnologia, tant del sector nàutic com de fora.

12-10-2020

SALÓ NÀUTIC INTERNACIONAL DE BARCELONA

CANCEL·LAT

El Saló Nàutic Internacional de Barcelona concentra tota l'oferta i totes les novetats de la nàutica esportiva i d'esbarjo. Embarcacions a motor i a vela, de…[+]

NOTÍCIES

24-07-2020

Assemblea online

L’assemblea general de socis del Barcelona Clúster Nàutic s’ha celebrat en format online amb molt bones dades de participació, una mica més d’un terç dels associats, els quals han aprovat…[+]

26-06-2020

Campanya #SentirElMar

El Barcelona Clúster Nàutic ha llançat la campanya #SentirElMar, per promocionar de cara a aquest estiu les vacances nàutiques.

22-06-2020

Entre el 30 i el 50% de caiguda d’activitat

El Barcelona Clúster Nàutic ha organitzat la sessió online "Escoltem el sector", enfocada d'una banda a compartir informació sobre les expectatives de la temporada i per l'altra a posar sobre…[+]

ACCÉS A L'ÀREA PRIVADA

CONTACTE

info@barcelonaclusternautic.com

BORSA DE TREBALL

CURSOS I FORMACIÓ

LINKS D'INTERÉSBarcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic