Open menu
10-10-2019

Impressionant presentació de nous membres

La sessió de networking que va organitzar el Barcelona Clúster Nàutic ahir amb motiu del primer dia del Saló Nàutic Internacional de Barcelona, i que es va celebrar al Reial Club Nàutic de Barcelona, va ser senzillament impressionant.

Amb aforament complet de la sala, la primera part de la trobada es va centrar en la presentació dels últims nous membres de l’associació: Nautipaints, Gutmar, Next Maritime, Iddes Yachts, Cover Up Solutions i Seastainable Ventures, a més de S.E. Yachting i GPASeabots, que no van poder participar a la sessió.

La presentació va deixar palesa la qualitat i potencialitat dels nous membres, sobretot en termes industrials, de noves tecnologies i d’economia blava. Brillant, formidable, impressionant, sorprenent i productiva van ser alguns dels adjectius amb què antics i nous socis van elogiar la sessió.

A continuació, la Cambra de Comerç de Barcelona va presentar el projecte europeu 4helix+, en el marc del qual s’han repartit xecs de finançament per a projectes d’innovació i economia blava. Tres dels socis del Clúster, Daevi, Business Yachtclub Barcelona i Seastainable Ventures, han estat mereixedors d’aquests xecs, entre d’altres empreses, que també van fer la seva presentació.

Per últim, els socis del Clúster van poder gaudir d’un esmorzar de networking, per estudiar possibles vies de col·laboració entre ells.

NOTÍCIES

25-10-2022

El Barcelona Clúster Nàutic aposta per l’economia blava, la innovació i l’America’s Cup al Saló Nàutic 2022.

Sota el títol “El Mar és el Cel” s’ha celebrat enguany una nova edició del Saló Nàutic, organitzat per Fira de Barcelona, sòcia del Clúster.

Aquest any…[+]

16-09-2022

Barcelona Clúster Nàutic col·labora amb BlueUp, el primer programa d’emprenedoria per a projectes d’Economia Blava.

El programa de Barcelona Activa BlueUp té per objectiu donar suport a la creació i creixement d’empreses que formen part del sector de l’Economia Blava de la ciutat: el sector…[+]

22-07-2022

El Barcelona Clúster Nàutic ajudarà als seus socis a accedir als Fons Next Generation.

A principis d'any, des del Barcelona Clúster Nàutic es va veure l'oportunitat de poder accedir a les convocatòries d'ajudes a través dels fons NextGeneration via el Ministeri d'Indústria, Comerç i…[+]

Barcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic

Utilitzem cookies per a oferir un servei de gran utilitat i avaluar el rendiment del mateix amb la finalitat de millorar la teva experiència com a usuari. En fer clic a “Acceptar i continuar navegant”, acceptes l'ús de totes les cookies. Si desitges més informació fent clic en “Més informació”, consulta la nostra política de privacitat.