Open menu
16-01-2019

Properes activitats

Aquestes són les activitats que el Barcelona Clúster Nàutic està organitzant per als propers mesos, amb l'objectiu de dinamitzar el sector nàutic, impulsar oportunitats de negoci i fomentar la transferència de coneixement:

12 de febrer, de 10 a 12h
Sessió interclúster nàutica i materials avançats
A l'Espai Catalonia Clusters (Milà i Fontanals, 14-26)
Amb el Clúster de Materials Avançats de Catalunya, el Clúster Nàutic organitza una sessió interclúster, dedicada a impulsar la innovació i la transferència de coneixement i tecnologia entre els dos sectors. Les empreses centrades en recerca, desenvolupament i fabricació de materials avançats oferiran respostes a les necessitats que han detectat algunes empreses nàutiques.

 

28 de febrer, de 18.30 a 20h
Sessió sobre blockchain
A un espai per concretar
Què és el blockchain? És el moment d'aplicar-lo al nostre entorn, al món nàutic? Com? Roger Bou, especialista en transformació digital, internet de les coses, blockchain i startups, explicarà com podem aprofitar aquesta tecnologia a les nostres empreses. Com a director d'Innovació a Fira de Barcelona i emprenedor en el sector nàutic i en el món de la comunicació, Bou exposarà alguns casos de particular interès.

 

7 de març
Visita als ports ebrencs
De la mà de Ports de la Generalitat, el Clúster proposa una visita als ports del Delta de l'Ebre, per estudiar oportunitats de negoci per als socis.

 

26 de març, de 9 a 14h
I Jornada de Refit
A Mataró Marina Barcelona

El Barcelona Clúster Nàutic, Daevi i Varador 2000 organitzen la I Jornada de Refit, que se celebrarà a Mataró Marina Barcelona amb un programa de formació i networking dirigit a les empreses i als professionals del sector del refit i el manteniment d'embarcacions. El programa de l'esdeveniment es publicarà en breu.

 

11 d'abril, de 9 a 16h
II Barcelona Yachting Networking Meetings
Localització a confirmar

Després de l'exitosa primera edició, el Clúster torna a organitzar els Barcelona Yachting Networking Meetings, un esdeveniment d'speed-networking destinat a accelerar els contactes i les oportunitats de negoci entre empreses del sector.

AGENDA

28-09-2019

MONACO YACHT SHOW

Cada any a finals de setembre, el Principat de Mònaco acull la major reunió del món de superiots: el Monaco Yacht Show. Creat el 1991, el MYS és una ocasió…[+]

13-10-2019

SALÓ NÀUTIC INTERNACIONAL DE BARCELONA

El Saló Nàutic Internacional de Barcelona concentra tota l'oferta i totes les novetats de la nàutica esportiva i d'esbarjo. Embarcacions a motor i a vela, de pesca i de passeig,…[+]

21-11-2019

METS TRADE

És la fira d’equipament nàutic més gran del món, amb més de 1.200 expositors de 40 països.

NOTÍCIES

14-05-2019

Acció de lobby amb els partits polítics

El Barcelona Clúster Nàutic ha organitzat avui a l’Institut de Nàutica de Barcelona un debat amb les candidatures a les eleccions a l’Ajuntament de Barcelona, sota el títol “Turisme, esport…[+]

07-05-2019

Celebrada l’assemblea de socis

El Barcelona Clúster Nàutic ha celebrat avui l'assemblea general de socis del primer semestre, en què han participat una trentena de membres de l'associació.

12-04-2019

Els Barcelona Yachting Networking Meetings es consoliden

Més de 60 empreses van participar ahir a la segona edició dels Barcelona Yachting Networking Meetings, que van tenir lloc a la seu de la Fundació Navegació Oceànica Barcelona (FNOB)…[+]

ACCÉS A L'ÀREA PRIVADA

CONTACTE

info@barcelonaclusternautic.com

BORSA DE TREBALL

CURSOS I FORMACIÓ

LINKS D'INTERÉSBarcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic