Open menu
04-09-2017

El Clúster s’incorpora a Catalonia Clusters

El Barcelona Clúster Nàutic s’ha incorporat al programa Catalonia Clusters, impulsat per la Generalitat de Catalunya a través d’Acció.

Aquest programa de la Generalitat agrupa 31 clústers catalans, representatius de 2.200 empreses, 250.000 treballadors i unes vendes d’uns 70.000 milions d’euros.

A més, contempla una línia d’ajuts que aquest any ha incrementat el seu pressupost en un 50% respecte a l’any anterior, fins l’1,5 milions d’euros.

Precisament, arrel de la inclusió del Barcelona Clúster Nàutic a aquest programa, les empreses membre de l’associació poden beneficiar-se del programa d’ajuts Activa Indústria 4.0 per elaborar un pla de transformació digital de l’empresa, la convocatòria del qual està a punt d’obrir-se i romandrà oberta fins el 22 de setembre.

Aquesta convocatòria, dirigida a empreses amb activitat industrial productiva que treballen en actuacions per impulsar la indústria 4.0, preveu fer l’assessorament en matèria de solucions digitals a un màxim de 29 empreses catalanes i té un pressupost total de 301.600 euros. El cost de cada assessorament serà de 10.400 euros per empresa, dels quals l’empresa beneficiària assumiria només un 33,3% (3.465 euros).

En breu es podrà consultar més informació sobre aquesta convocatòria a la pàgina web d’Acció

AGENDA

26-09-2017

SALÓ NÀUTIC DE GÈNOVA

És el primer saló nàutic italià, i un dels principals a Europa, amb exposició mixta, tant a l’aigua com a terra, i diversos pavellons dedicats a accessoris, equipament i motors.

30-09-2017

MONACO YACHT SHOW

Cada any a finals de setembre, el Principat de Mònaco acull la major reunió del món de superiots: el Monaco Yacht Show. Creat el 1991, el MYS és una ocasió…[+]

01-10-2017

III OPEN INTERNACIONAL DE REM DE MAR

Regata costanera de rem organitzada pel Reial Club Marítim de Barcelona, que ha estat declarada Campionat d'Espanya de rem de mar.

NOTÍCIES

22-09-2017

En marxa el curs especialitzat en pintura

Aquest dimarts comença el curs especialitzat en pintura de vaixells que el Barcelona Clúster Nàutic ha organitzat amb la Fundació Èxit i l'Institut de Nàutica de Barcelona, i en el…[+]

20-09-2017

Curs de patró de xàrter

A petició del Barcelona Clúster Nàutic, l’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya (ECNPC) oferirà properament un curs pilot de patró de xàrter, per a embarcacions d’esbarjo de fins a 24…[+]

08-09-2017

Oportunitats a Cuba

La Cambra de Comerç de Barcelona organitza una missió comercial a Cuba i República Dominicana, mercats amb una creixent obertura internacional i gran potencial, plens de noves oportunitats, especialment en…[+]

ACCÉS A L'ÀREA PRIVADA

CONTACTE

info@barcelonaclusternautic.com

BORSA DE TREBALL

CURSOS I FORMACIÓ

LINKS D'INTERÉSBarcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic