Open menu

AGENDA

26-09-2017


SALÓ NÀUTIC DE GÈNOVA

És el primer saló nàutic italià, i un dels principals a Europa, amb exposició mixta, tant a l’aigua com a terra, i diversos pavellons dedicats a accessoris, equipament i motors.

Esdeveniment: Salone Nautico di Genova

Data: del 21 al 26 de setembre de 2017

Lloc: Gènova (Itàlia)


30-09-2017


MONACO YACHT SHOW

Cada any a finals de setembre, el Principat de Mònaco acull la major reunió del món de superiots: el Monaco Yacht Show. Creat el 1991, el MYS és una ocasió única per visitar una flota en circulació de més de 120 superiots i megaiots de 25 a 100 metres d'eslora, al glamurós entorn de Mònaco.

EsdevenimentMonaco Yacht Show

Data: del 27 al 30 de setembre 

Lloc: Monaco


01-10-2017


III OPEN INTERNACIONAL DE REM DE MAR

Regata costanera de rem organitzada pel Reial Club Marítim de Barcelona, que ha estat declarada Campionat d'Espanya de rem de mar.

Esdeveniment: III Open Internacional de Rem de Mar

Data: del 30 de setembre a l'1 d'octubre

Lloc: Reial Club Marítim de Barcelona


11-10-2017


ESMORZAR DE NETWORKING PER A SOCIS

Amb motiu del Saló Nàutic de Barcelona, el Barcelona Clúster Nàutic organitza un esmorzar de networking per a socis, una activitat per donar la benvinguda als nous membres, i que també és un marc de trobada per a tots durant la fira nàutica.

Esdeveniment: Esmorzar de networking per a socis del Clúster

Data: 11 d’octubre, 9.30h

Lloc: Reial Club Nàutic de Barcelona


11-10-2017


XERRADA “TRANSFORMACIÓ DIGITAL 4.0: REPTES PER AL SECTOR NÀUTIC

El Barcelona Clúster Nàutic i la Cambra de Comerç de Barcelona, amb la col·laboració d’Eurecat i el Saló Nàutic de Barcelona, organitzen a la fira nàutica una xerrada sota el títol “Transformació digital 4.0: reptes per al sector nàutic”. Hi participaran Luis Conde, president del Saló Nàutic Internacional de Barcelona; Carme Poveda, directora d’Anàlisi Econòmica de la Cambra de Comerç de Barcelona i autora de l’estudi econòmic sobre el sector nàutic a Barcelona; Xavier Ferràs, degà de la Universitat de Vic; Jordi Palmiola, responsable d’indústria 4.0 a Eurecat-Centre Tecnològic de Catalunya, i Toni Tió, president del Barcelona Clúster Nàutic.

Esdeveniment: Xerrada “Transformació digital 4.0: reptes per al sector nàutic”

Data: 11 d’octubre, de 10.30 a 12 hores

Lloc: Espai del Mar, Saló Nàutic Internacional de Barcelona


15-10-2017


SALÓ NÀUTIC INTERNACIONAL DE BARCELONA

El Saló Nàutic Internacional de Barcelona concentra tota l'oferta i totes les novetats de la nàutica esportiva i d'esbarjo. Embarcacions a motor i a vela, de pesca i de passeig, canoes, caiacs, llanxes, remolcs o indumentària esportiva comparteixen espai expositiu en una de les majors fires de nàutica d'Europa.

EsdevenimentSaló Nàutic de Barcelona 

Data: de l'11 al 15 d'octubre de 2017

Lloc: Barcelona


16-11-2017


METS TRADE

És la fira d’equipament nàutic més gran del món, amb més de 1.200 expositors de 40 països.

Esdeveniment: Marine Equipment Trade Show

Data: del 14 al 16 de novembre

Lloc: Amsterdam (Holanda)


06-12-2017


MISSIÓ COMERCIAL A CUBA I REPÚBLICA DOMINICANA

La Cambra de Comerç de Barcelona organitza una missió comercial a Cuba i República Dominicana, mercats amb una creixent obertura internacional i gran potencial, plens de noves oportunitats, especialment en el sector del turisme, incloent-hi la nàutica. La missió contarà amb la participació de diversos socis del Barcelona Clúster Nàutic.

Esdeveniment: Missió comercial a Cuba i República Dominicana

Data: del 27 de novembre al 6 de desembre

Lloc: La Havana i Santo Domingo


ÚLTIMS ESDEVENIMENTS

17-09-2017
YACHTING FESTIVAL CANNES
15-09-2017
PRESENTACIÓ DE LA MISSIÓ COMERCIAL A CUBA I REPÚBLICA DOMINICANA
05-08-2017
COPA DEL REI MAPFRE

AGENDA

26-09-2017

SALÓ NÀUTIC DE GÈNOVA

És el primer saló nàutic italià, i un dels principals a Europa, amb exposició mixta, tant a l’aigua com a terra, i diversos pavellons dedicats a accessoris, equipament i motors.

30-09-2017

MONACO YACHT SHOW

Cada any a finals de setembre, el Principat de Mònaco acull la major reunió del món de superiots: el Monaco Yacht Show. Creat el 1991, el MYS és una ocasió…[+]

01-10-2017

III OPEN INTERNACIONAL DE REM DE MAR

Regata costanera de rem organitzada pel Reial Club Marítim de Barcelona, que ha estat declarada Campionat d'Espanya de rem de mar.

NOTÍCIES

22-09-2017

En marxa el curs especialitzat en pintura

Aquest dimarts comença el curs especialitzat en pintura de vaixells que el Barcelona Clúster Nàutic ha organitzat amb la Fundació Èxit i l'Institut de Nàutica de Barcelona, i en el…[+]

20-09-2017

Curs de patró de xàrter

A petició del Barcelona Clúster Nàutic, l’Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya (ECNPC) oferirà properament un curs pilot de patró de xàrter, per a embarcacions d’esbarjo de fins a 24…[+]

08-09-2017

Oportunitats a Cuba

La Cambra de Comerç de Barcelona organitza una missió comercial a Cuba i República Dominicana, mercats amb una creixent obertura internacional i gran potencial, plens de noves oportunitats, especialment en…[+]

ACCÉS A L'ÀREA PRIVADA

CONTACTE

info@barcelonaclusternautic.com

BORSA DE TREBALL

CURSOS I FORMACIÓ

LINKS D'INTERÉSBarcelona Clúster Nàutic

AMB EL SUPORT DEL NOSTRE PATRONAT

Barcelona Clúster Nàutic